Uthyrning, guidning och kurser. Hyr en heldämpad mountainbike och utforska de fantastiska stigarna på fjället och till skogs. Vi erbjuder årets modeller från Trek, både med och utan elassistans. Vi guidar dig gärna till våra dolda pärlor på fjället och i skogen, och vi har både hel- som halvdagsturer som vi anpassar efter gruppens förmåga. Vi erbjuder också kurser i stigcykling för såväl nybörjare som mer vana cyklister som vill få bättre teknik på stökiga stigar.

Den vidsträckta högfjällsplatån som utgör Sälenfjällen är fantastisk för cykling. Här kan alla, gammal som ung, nybörjare som proffs hitta utmaning i de stigar som bjuds. Fjälläventyrs guider är rutinerade cyklister som brinner för att hjälpa nya utövare att hitta ut på stigarna på ett säkert, enkelt och uppmuntrande sätt. Och vi visar gärna våra ”hemliga” stigar för rutinerade cyklister som vill uppleva grymma utförslöpor och inte räds uppförsbackar.

Vårt mål är att nybörjare ska älska cykling och göra redan frälsta cyklister bättre.
Många av lederna runt Sälen är välskyltade och lättcyklade, men vi har koll på de riktiga guldkornen bortom pilar och förtryckta kartor. För gänget som vill ha en utmanande och varierad stigcykeltur är en guide från Fjälläventyr ett sätt att vara säker på att turen blir toppklass.